Tuesday, April 13, 2010

Nespresso C100-US-AERO

- Mycket snabb och lätt att göra, utan kladd. Fyll upp vatten , sätt på på maskinen , en färgad pod och spaken! Vänta på att knapparna skat sluta blinka för att visa det värms upp, tryck sedan på knappen. Njut av doften!

- Jag köpte Nespresso Lungo (vanlig kaffe) koppar när jag köpte min maskin.  Vi använder bara dem för att göra espresso, häll sedan kaffe i större kaffemuggar att ha utrymme för att lägga till mjölkskum.

- Mycket lätt att rengöra - kör vatten igenom maskinen genom att trycka på knappen och tippa ut / tvätt facket.

- Mina vänner är imponerade av hur lätt det är att skumma mjölk!. Bara häll mjölken i  upp till den nedersta randen, på plastlocket och tryck på knappen. Det är väldigt smidigt jämfört med hur att ångmunstycken att de flesta cappuccino beslutsfattare har (ingen splattering och trevlig, konsekvent skum.  Det gör nog för två cappuccinos. Om du häller över mjölken i Expresso, görs på expresso inställningen , eftersom det är en mindre mängd kaffe tenderar mjölk för att göra det för kallt. Om du häller mjölken lite ovanför den nedre raden i Aeroccino kan det skum över behållaren.

Behållaren är lätt att rengöra annars kan mjölken som klistras fast på botten i bruna fläckar och svårare att få bort om du värma upp den 2: a gången.

Sammanfattningsvis är Nespressomaskinen bra men den går inte upp mot en riktig espresso från exempelvis Gaggia Classic

No comments:

Post a Comment